Doelgroep

Doelgroep :

Scholen-voortgezet onderwijs, verenigingen, maar ook bedrijven(teambuilding/lustrum.

Sportverenigingen.

Families, van bruiloft, verjaardag tot asverstrooing.

Ouderen, er is geen maximum leeftijd. Iedereen kan mee. Ik kan altijd een paar extra mensen inzetten om het zeil te zetten.

Eten en drinken kan  verzorgd worden. Kok is inzetbaar!

Sportverenigingen

Vrienden/bekenden, goede gelegenheid om vrienden van vroeger weer te zien (reunie).

Individuele reizen.

Skutsje-silen alle wedstrijden volgen van start tot finish (alleen of met kleinere groepen boeken, maximaal 14 personen).
Er zijn altijd zeilliefhebbers die dit leuk vinden, maar partner of
vrienden niet. Het idee is om deze mensen bij elkaar te brengen
en te laten genieten van alle wedstrijden ( info 06-53684364 ).

Zeilles, ook een zeil- en/of zwerfkamp door Friesland laat zich organiseren met aanwezig zeilmateriaal (optimist en een klein zeiljacht).
De basis-regels worden u bijgebracht, opdat er zelfstandig kan worden gezeild en men in de gelegenheid komt om een zeilboot te huren.

Hotelschip,  ‘s winters ligt de Spes Mea in Groningen-OosterhavenZZ  als hotelschip (bed en breakfast) voor maximaal 10 personen.
Wilt u een avondje op stap in Groningen, met een aantal vrienden, dan kunt u aan boord overnachten.
Speelt u in een band en treedt op in Groningen, bijvoorbeeld tijdens Noorderslag en Eurosonic, biedt de Spes Mea meer ruimte dan hotels. Denk aan  bijv. het rookverbod. U beslist zelf of er gerookt wordt of niet. Het schip ligt op 2 minuten lopen van het cultuurcentrum “De Oosterpoort” en op 5 minuten van het uitgaanscentrum.

Veiligheid, tijdens bovengenoemde reizen komt uw veiligheid altijd op de eerste plaats. Het schip voldoet natuurlijk aan alle eisen, aan te tonen door allerlei keuringsrapporten en certificaten.
Er zijn 45 zwemvesten aan boord in alle soorten en maten. Eventueel kan ik nog ongeveer 6 personen voorzien van een degelijk regenpak. Ook is er een zodiac aan boord, inzetbaar als reddingsmiddel en als bijboot. Buiten het bovenstaande zijn er nog twee reddingsvlotten en vier reddingsboeien aanwezig. Dan is er de schipper, die een en ander in goede banen leidt.